tiistai 26. syyskuuta 2017

Pieni pirtelö Breikki

Raaka rå lätäkköPirtelö on ihana terveellinen herkku ja siitä on miljoonia eri variaatioita. Tässä kuvissa mansikka pirtelö, joka on lapsen helppo valmistaa itse välipalaksi koulun jälkeen. Tarvitset vain mantelimaitoa mansikoita, banaaniaja mantelimaitoa. Niin yksinkertaista ja herkullista eikä kaipaa lainkaan lisättyä sokeria, kun käyttää makeutettua mantelimaitoa.  Itse pidän myös terveelisistä ja energiaa antavista vihersmootieista https://sopivansuolaista.blogspot.fi/2016/09/vihrea-aamun-avaus.html.
Tykkään tehdä marja ja hedelmä pirtelöt aina mantelimaitoon vaikka meillä ei mitään allergioita olekaan. Pidän mantelimaidon mausta ja se toimii loistavasta pirtelöissä antaen hiukan mantelisen maun.

Kuvassa pullojen alustana näkyy Leena Koukian tekemä Raaka Rån lätäkkö. Pirtelöpullot ja pillit on ostettu Tamperelaisesta ihanasta lifestyle liikkeestä Alexandras Lifestylestä. Pulloista pirtelö on kiva nauttia ja jos ei jaksa kaikkea kerralla voi kannen kätevästi laittaa kiinni ja pullon jääkaappiin.

Ei muuta kuin pirtelön tekoon lasten kanssa. Pirtelön teko on helppoa ja hauskaa ja siinä voi käyttää vapaasti omaa mielikuvitusta ja kokeilla erilaisia makuvariaatioita. Myös Valion sivuilta löytyy monia kivoja pirtelön ohjeita https://www.valio.fi/reseptit/ryhmat/pirtelot/?gclid=EAIaIQobChMIwa-5o7is1gIVlcmyCh2AoQn9EAAYAiAAEgK_RfD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CLbdg624rNYCFddCGQodsWgC-Q

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti