sunnuntai 18. helmikuuta 2018

Juustoinensalaatti


Pippurijuustosalaatti


Taas alkaa viikonloppu olla ohi ja vielä olisi viikko töitä ennen hiihtolomaa. Eilen tein iltapalakaksi juustoista salaattia sen seuraksi pitkään haudutettua dukkah-mausteella maustettua broileria. Salaatti oli herkullinen yhdistelmä rapeaa salaattia, pippurista Chedddarjuustoa sekä mehukasta granaattiomenaa.



JUUSTOINENSALAATTI

160g Jukolanjuuston Aito Mustapippuri cheddar
1 cosmopolitan salaatti
1 Granaattiomena
Juureslastuja

Kastike:
3 reilua rkl Hellmans majoneesia
2 tl Dijon kokojyväsinappia
ripaus sokeria
ripaus suolaa

Leikkaa salaatti paloiksi ja kuori Granaattiomena kuin appelsiini ja pudottele siemenet kulhoon. Kuutioi juusto. Sekoita kastikkeen aineet ja sekoita kastike pelkkiin salaatin lehtiin ja laita sitten salaatti kulhon pohjalle. Ripottele päälle juustokuutiot, granaattiomena ja juureslastuja.


Juustosalaatti granaattiomenalla



Herkullista!!! Sopi loistavasti kanan kaveriksi. Ja jälkiruuaksi Lindemansin Kriek kirsikkaolut.




Mukavaa sunnuntai iltaa ja alkavaaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti