lauantai 21. syyskuuta 2019

Gluteeniton kesäkurpitsapizza




Extempore perjantai illan gluteeniton herkku, jossa pääosassa on kesäkurpitsa. Viikonloppuna on kiva tehdä jotain normaalista poikkeavaa iltapalaa. Tähän todella simppeliin kesäkurpitsapizzaan sattui olemaan jääkaapissa aineet. Mieto kesäkurpitsa ja voimakkaasti maustettu jauheliha, päällä kruununa pehmeä ranskankerma. Herkullista syys viikonloppua kaikille!



GLUTEENITON KESÄKURPITSAPIZZA

Kesäkurpitsa
Oliiviöljy
Chili
Merisuola
Jauheliha
Sipuli
1 iso valkosipulinkynsi
Tacomauste
Juustoraaste 

Viipaloi kesäkurpitsa sentin siivuiksi ja voitele oliiviöljyllä ja ripottele päälle suolaa ja chilijauhetta. Paahda uunissa 200 asteessa 15-25 minuuttia. Lisää siivujen päälle paistettu jauheliha, joiden seassa sipulit ja tacomauste. Päälle vielä juustoraaste. Paista vielä kunnes juusto hiukan ruskistuu. Päälle nokareet Creme fraisea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti