maanantai 2. huhtikuuta 2018

Banaanikahvia

Kahvijuoma


Törmäsin banaanikahviin jokin aika sitten jossain blogissa tai netissä, en yhtään muista missä. Se jäi mieleeni kummittelemaan. Rakastan kahvia ja erilaisia kahvijuomia, yleensäkin kahvinmakua. Päätin jo silloin, että tuota on kokeiltava. Ylikypsiä banaaneja jää aina silloin tällöin hedelmäkulhoon ja olen huono heittämään ruokaa roskiin. Pääsiäisen pyhinä olin muutaman päivän yksin kotona, kun poika oli isänsä kanssa jääkiekko turnauksessa Porissa. Jonkun oli jäätävä kotiin koiran kanssa ja olin lupautunut ystäväni kukkakaupallekin töihin muutamana päivänä. Koska olin kotona yksin, ehti banaanitkin tummua, kun syöjiä oli vähemmän :). Mieleeni muistui tuo banaanikahvi, nyt olisi aika tehdä testata ohje. Voisin kuvitella, että kuumana kesäpäivänä se olisi ihanaa hyvin jäähdytettynä. Nyt nautin sen haalean lämpimänä ja sellaisenakin se oli mielestäni oikein herkullista. Vihreästä banaanista tämä ei onnistu!!!



BANAANIKAHVI

Tummunut ylikypsä banaani
2dl maitoa, myös mantelimaito sopii mainiosti
2dl vahvaa kahvia

Kypsä banaani ja maito blenderiin ja sileäksi seokseksi. Seikoita banaanimaitoon kahvi ja Nauti!









Ihanan herkullinen kahvijuoma, se toimii hyvin vaikka jälkiruokakahvina ja sen voisi kruunata maitovaahdolla tai kermavaahdolla. Itse nautin sen ihanien Belgialaisten tryffeleiden kanssa.
Oli ihanan rentouttavaa olla muutama päivä yksin kotona, se on harvinaista herkkua. Hienoa olisi ollut myös seurata poikien pelejä, upeita onnistumisia ja yhdessäolon riemua. Yksin olon jälkeen oli mukavaa, kun taas koko perhe oli kasassa. Nyt alkaa olla pääsiäisen pyhät ohi. En tiedä, onko flunssa tulossa vai mistä johtuu, mutta niska meni täydelliseen juntturiin. Nyt pari päivää lepoa ja lihasrelaksantteja, niin eiköhän se taas elämä iloksi muutu.






4 kommenttia:

  1. Minä olen tästä joskus kauan sitten postannut ja edelleen aina välillä tehnyt ja menee muuten hyvin välipalana vaikka ennen treenejä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Satu! Todennäköisesti olen sen sitten sinun blogistasi bongannut. Kiitos Satu hyvästä vinkistä! Tykkäsin todella

      Poista
  2. Kuulostaa herkulliselta, täytyykin kokeilla. Postasin aiemmin laventelilatesta ja blogiini on piakkoin tulossa postaus munalatestakin, kahviin sekoitellaan nykyisin kaikenlaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli! Täytyypä kokeilla munalattea, kun postaat siitä 😊
      Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista