tiistai 21. helmikuuta 2017
Rucolapastaa, avocadoa, chiliä, sitruunaa...
Nyt on kokeilussa tuorepastan maustaminen rucolalla. Lauta kulhoon noin 1 1/2 dl tuoretta rucolaa ja muutama ruokalusikallinen oliiviöljyä. Surauta sauvasekoittimella pieneksi ja sekoita pastataikinan joukkoon. Pasta saa ihanan vihreän värin ja pähkinäisen rucolan maun. maustamiseen sopisi erinomaisesti myös basilika.
AVOKADOPASTA
4 hengelle
1 valkosipulin kynsi
1-1/2 chiliä vahvuudesta riippuen
1 lime
2 kypsää avokadoa
suolaa
mustapippuria
0,5 dl oliiviöljyä
noin 1 dl tuoretta basilikaa
50 g parmesaania raastettuna
400-500g itsetehtyä spaghettia
Pienennä mieleiseksesi paloiksi aineet kulhoon ja purista limenmehu sekaan. Raasta parmesaani sek' kaada joukkoon oliiviöljy ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita tuore pasta kiuhuvaan suolalla maustettuun veteen ja anna kiehahtaa vain pariminuuttia. Nosta spaghetti kulhoon, jossa muut aineet on ja sekoita varovasti. tarjoa heti ja raasta annoksen päälle vielä hiukan parmesaania.
Ihanaa, limenhappo, chilin tulisuus, avokadon pehmeys ja juuston voimakas maku.....
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Itse tehtyä pastaa, sitä olen halunnut jo kokeilla pitkään, nam. Oliko sinulla joku ohje pastan tekoon?
VastaaPoistaItsetehty pasta on huippuhyvää. Täältä löytyy ohje ja siihen voi lisätä yrttejä, tomaattia ym. Jos haluaa makua ja väriä pastaan.
Poistahttps://sopivansuolaista.blogspot.fi/2017/01/taydellinen-lasagne.html?m=1