keskiviikko 17. elokuuta 2016

Eväillä on väliä...


Eväät lasipurkkiin

Töihin lähtö on tosinaan varsinkin lomien jälkeen ankeaa ja takkuista. Lomarytmi on päällä ja ruokavaliotakin pitäisi hiukan keventää. Näin tässä taannoin jossain lehdessä tai netissä, kun lohisalaatti oli tehty lasipurkkiin. Idea oli minusta kerrassaan loistava! Eväät kauniisti esillä! Sitä on pakkokokeilla! Minä kevennän ainakin huomisella lounaalla...seuraavasta päivästä ei sitten taas tiedäkään :)


Eväät käsilaikussaMikä olisikaan lounastauolla mukavampaa kuin kaivaa kauniisti purkkiin laitettu kesäinen mansikka salaatti käsilaukusta. Nauttia herkullinen ja kevyt salaatti, jossa maistuu kesä ja jatkaa taas reippaana töitä. Purkkiinhan voi tehdä mieleisensä evään, se voi olla salaatti, tuorepuuro, jugurttia ja marjoja/hedelmiä, tai ihan mitä vaan mieleen tulee. Minulle on erittäin tärkeää se miltä ruoka näyttää ja miten se on laitettu esille. Hyvinkin arkinen ruoka tuntuu luksukselta, kun se on kauniisti lautasella.

Tämä salaatti odottaa huomista lounastaukoani. Edessä on hyvä työpäivä, ainakaan eväät eivät voi sitä pilata.... Tällaisilla pienillä, kauniilla ja piristävillä asioilla ainakin minä saan positiivisen vireen päivääni. Tämä on sitä arjen luxusta!


Lounas lasipurkissa

6 kommenttia:

 1. Oi nam :) Ja hyvä idea tuo purkki, meilläkin sellaisia kaapissa vaikka kuinka monta. Enpä ole tullut ajatelleeksikaan tuota käyttötapaa, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja! Nyt vaan purkit esille! Paljon mukavampi syödä salaatti lasipurkissa kuin muovirasiasta😊. Mukavaa päivänjatkoa!

   Poista
 2. Hei vähän hyvä idea. Meilläkin on näitä samoja purkkeja. Ja ihanat eväät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli piristävää eilen töissä kaivaa tuo eväspurkki laukusta😍. Mukavaa perjantaita Terhi!

   Poista
 3. Kiva idea ja sitä voi säveltää moneen muuhunkin...ja lisäksi näyttää hyvältä. Löysin tänään blogiisi, tervetuloa kurkkaamaan toisen aloittelijan maailmaan ;o) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit! Blogisi näytti kivalta, täytyypä lukea sitä oikein ajan kanssa😊 Hyvää viikonloppua☀️

   Poista