keskiviikko 24. elokuuta 2016

Kun iskee lihan himo, Huber on oikea paikka

Pihviravintola

Ravinteli Huber on Tamperelainen biffiravinteli. Funkkistyylisen Huberin ovat avanneet 2012 Mika Roito ja Pekka Salmela. Ravintola on omintakeinen sekä sisustukseltaan, että ideologialtaan. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja punainen liha on rotukarjaa ja tulee lihatukku Tammiselta. En voi kuin suositella ravintolaa, se on yksi tamperelaisista suosikeistani.

Aah kunnon tartarpihvi! Pelkkä ajatuskin laadukkaasta tartarpihvistä saa veden herahtamaan kielelle.  Juuri tartarpihvin syömiseen mielestäni Huber on ainoa oikea ravintola Tampereella. Näissä aatoksissa jälleen astelin eräänä aurinkoisena kesäpäivänä Ravintola Huberiin http://www.ravintelihuber.fi/. Ravintoloitsija Mika Roito huikkasi iloisen tervehdyksen ja kesäkuulumiset vaihdettiin. Vaikka ajatus oli selkeä, tänään syön tartaria, otin kuitenkin listan käteeni. Alkuun päätin ottaa babyribs snackin. Marinadi oli ribseissä hieman korealaisvaikutteinen ja aivan mielettömän herkullinen....siis napa kymppi. Tälläistä marinadia tulen jäljittelemään myös omassa keittiössäni. Ribsejä olisi mielellään syönyt vaikka tuplamäärän :). Isompana annoksena ne olisivat huippuhyvä hiukopala esimerkiksi jonkun hyvän oluen kanssa.

ribsit

Lihan himo oli alkuruuan jälkeen vain kasvanut ja seuraavaksi tartarpihvi, jes!

raakapihvi

Annos on kaunis ja kaikki maut joita lautaselta löytyy on tarkkaan mietitty. En lisäisi, enkä poistaisi annoksesta mitään. Se on mielestäni täydellinen kokonaisuus! Annoksen saa myös alkuruokakokoisena, jos näin iso annos raakaa lihaa kammoksuttaa. Huber ei tälläkään kertaa pettänyt. Palvelu oli ystävällistä, asiantuntevaa, mutta myös rentoa ja ruoka oli odotetun ensiluokkaista, miljööstä puhumattakaan. Onnistuneen ruokailun jälkeen oli mukava jatkaa kaunista kesäpäivää.

pihviravintola

2 kommenttia:

  1. Täytyypä joskus poiketa jonkun pihvinsyöjän kanssa, itse kun en syö piffiä niin löytyypä listalta tofu. Muut saa sit syödä pihvit :)

    VastaaPoista