maanantai 22. toukokuuta 2017

Super nopea alkuruoka ja jälkkäri
Kun haluaa tarjota kolmenruokalajin aterian, mutta haluaa päästä helpolla. Tässä tulee vinkki! Super helposta, nopeasta ja herkullisesta alkuruuasta ja jälkiruuasta. Ja raaka-aineitakaan ei paljoa tarvita. Molemmat sekä alkuruoka ja jälkiruoka kootaan juomalaseihin kerroksittain.AVOCADO ALKURUOKA

Puolikas avocado per ruokailija
merisuolaa
Jokiravunpyrstöjä
Sriracha kastiketta
Hellmans majoneesia
tuoretta chiliä
kevätsipulia


Puolita avocado ja poista kivi. Kaavi pikkulusikalla paloja avocadosta juomalasin pohjalle. Ripottele päälle siukan merisuolaa. Sekoita majoneesin joukkoon sriracha kastiketta ja tuoretta chiliä. Lisää majoneesi hyvin valutettujen jokiravunpyrstöjen päälle. Laita seosta avocadon päälle ja koristele kevätsipulilla ja tuoreella chilillä.


MANSIKKA JÄLKKÄRI

Mansikoita
Kermavaahtoa (2dl  kermaa)
Mascarbone-juustoa (Puoli purkkia)
SokeriaPoista mansikoista kanta ja leikkaa mansikka neljään osaan. Sekoita mascarbonejuusto ja kermavaahto keskenään ja mausta sokerilla. Laita kermavaahtoseosta ja mansikoita vuorotellen kulhoon.

Kun alkuruuan ja jälkuruuan saa tehtyä näin nopsasti ja pääruoka valmistuu grillissä jää kokillekin aikaa seurustella vieraiden kanssa,
Avocado on suurta herkkuani samoin ravunpyrstöt, joten tämä alkuruoka oli kyllä todella mieleeni ja herätti ruokahalun. Pääruuaksi oli tällä kertaa uusia perunoita ja kunnon naudanpihviä makurasvalla grillistä.
Ruuan kruunasi ihanat mansikat mascarponekermavaahdolla.
Ja aurinkokin paistoi....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti