perjantai 18. marraskuuta 2016

Kukkakauppa puuhastelua ja kuvaamista...

Hyasintit ja sammal


Ystävättäreni on avaamassa kukkakauppaa Pirkkalan Killoon. Minä pääsin tänään illalla kaupalle pikkuapulaiseksi. Vaikka teenkin tätä blogia lähinnä ruoka-aiheisista asioista, nyt on ihan pakko tehdä postaus tästä illasta. Rakastan valokuvaamista, kukkia ja kaikkea kaunista. Niinpä tämä ilta oli täydellinen ja olin innoissani kuin pieni tyttö... Tänään saisin leikkiä kukkakauppaa :)

Tein koko päivän ensi vuoden budjettia töissä, joten tämä tilaisuus auttaa ystävää uudella kaupalla oli enemmän kuin tervetullutta vaihtelua vaikka päätäsärki melkoisesti. Niinpä pakkasin kameran laukkuuni ja tein ystävälleni voileivät tuliaisiksi. Tiesin, että hän ei kuitenkaan ole malttanut syödä mitään koko päivänä. Kun sitten yhdessä nauroimme ja höpöttelimme, päänsärky ja huono olo kertakaikkiaan unohtui. Asettelimme tavaroita paikoilleen, ripustimme amppeleita, käsittelimme kukkia ja teimme asetelmia. Minäkin sain kokeilla.. Inspiroivaa, luovaa ja niin terapeuttista. Illan jo hämärtyessä kaikki alkoi pikkuhiljaa näyttää valmiilta ja huomenna asiakkaat pääsisivät ensikertaa tutustumaan uuteen myymälään. Ystävälläni on edessä jännä päivä, uuden alku! Arvostan yrittäjyyttä ja rohkeutta toteuttaa omia unelmia! kun on rohkeutta ja uskoa itseensä vain taivas on kattona.

Onnea huomiselle Teija!!!!
Hopiahippu/ Teija Silver poiketkaahan katsomaan, jos liikutte Pirkkalassa päin.

Seuraavassa postauksessa sitten palataan taas ruokajuttuihin. Rentouttavaa viikonloppua kaikille! Vaikka ilma onkin melko ankea ja sateinen kynttilän valossa hyvän ruuan parissa kaikki tuntuu mukavammalta.


viherkasvi

joulukukkia

kuusi vedessä

aarylliksiä

mehitähdet

puulaatikko

kukkakauppa

valkoiset oksat

orkideat

jouluruusut lasissa

lehdet pullossa

kukkakauppa hopiahippu

jäkäläkranssi

Hopiahippu

mehikasvit

kynttelikkö


Kauppa kiinni2 kommenttia: