keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Potkua päivään texmexsalaatilla

Kattaus



Nyt täytyy saada päivään vähän potkua...
Tämä texmexsalaatti on ehdoton suosikkini. Tulisuutta on helppo säätää omien mieltymysten mukaan. Itse pidän tästä salaatista juurikin tulisuuden vuoksi. Se on helppo tehdä ja se toimii loistavasti lounaana tai iltaruokana työ-/koulupäivän jälkeen. Meillä se maistuu koko perheelle ja sitä täytyy tehdä kerralla aina kunnon vadillinen. olen tykästynyt kovasti kariniemen Broilerin jauhelihaan ja käytän tässä sitä.



TEXMEXSALAATTI

Jäävuorisalaattia
Makeita kirsikkatomaatteja
Kevät sipulia
Broilerin jauhelihaa (Naudan jauheliha käy myös)
Santa Maria tacomausteseosta
Suolaa
Tortilla lastuja (Tässä käytän barbegue maustettuja)
Jalopeno siivuja tai tuoretta chiliä siivuina
1/2 purkkia Koskenlaskija ruoka cheddar

Kermaviilikastike:
Purkki kermaviilia
Taco dippikastike pussi


Paista jauhelija ja mausta se tacomausteseoksella ja suolalla, anna jäähtyä hiukan. Pieni jäävuorisalaatti laakeaan salaatti kulhoon ja kirsikkatomaatit. Sekoita kermaviiliin tacodippi ja kaada kastike salaatin päälle. Lisää päälle jauheliha, kevät sipuli ja jalopeno siivuja tai chiliä makusi mukaan. Kaada jauhelihan päälle Koskenlaskija ruoka cheddaria noin puoli purkkia. laita päälimmäiseksi Tortilla lastut ja nauti heti.



Tcomaustettu jauheliha

Broilerin jauheliha

salaatin pilkkominen

pienennetyt tomaatit

salaatti

salaatti vadilla

Koskenlaskija cheddar


texmex salaatti

Salaattiannos


Jos et ole koskaan tehnyt tällaista salaattia, suosittelen kokeilemaan. Se on ihana yhdistelmä raikasta jäävuorisalaattia, maukasta jauhelihaa ja juustokastiketta, jämäkkää tulisuutta ja rapsakkaa maissilastua. Oikea hyvänmielen ruoka, piristää kummasti pimeitä päiviä, eikä jätä ketään kylmäksi!!!

Mukavaa viikonjatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti