keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Nopsa Kanapasta

Nopea kanapastaKariniemen broilerinjauhelihasta ja tuorepastasta syntyy nopea kanapasta. Tuorepastasta saa nopean ruuan ja se maistuu aina. Meillä pasta on usein lauantai ruoka. Tukeva pasta sopii jotenkin niin ihanasti juuri vapaapäivään. Koska pasta on niin nopea valmistaa, jää aikaa touhuta kaikkea muuta. Kastikkeen sekaan voi laittaa valmista chilikastiketta, itse käytin omatekoista tomaattichilihilloketta (ohje aiemmin blogissa). Tomaattichilihilloke antaa makean pehmeää potkua kastikkeeseen. Savustettu paprikajauhe on lempi mausteeni ja se antaa ihan erilaista makua kuin tavallinen paprikajauhe.


KANAPASTA

400 g broilerin jauhelihaa
1 sipuli
1 iso valkosipulin kynsi
2 rkl chilikastiketta
1 dl koskenlaskija ruoka chili
2 dl ruokakermaaa
oliiviöljyä
Savustettua paprikajauhetta 
suolaa

Tuorepastaa
Cheddarjuustoa ( mikä vain juusto käy)


Paista jauheliha ja sipuli oliiviöljyssä. Lisää loppuvaiheessa chilikastike, pienitty valkosipuli, koskenlaskija, ruokakerma, paprikajauhe ja suola. Anna porista muutama minuutti pannulla. kiehauta vesi ja keitä tuorepastaa pari minuuttia. Sekoita kastike ja pasta keskenään ja höylää päälle mieleistäsi juustoa. Itse käytin Jukolan Aitoa Cheddarjuustoa.
Paprikajauhe

Juustohöylä

Marudesing pellavaessu
Pellavaessu Marudesignista  http://marudesign.fi/tuote/great-cook-pellavaesiliina

Asa pastalautaset
Lautaset Asa  http://www.asa-selection-shop.com/fi/tableware
Aterimet Hackman Memory 

Pellavaessu

Pastaa

Kattaus

Cheddarjuusto


Kuvissa näkyvä Great Cook pellavaessu on muuten aivan ihana. Se on loistava lahjaidea! Näin sen Marudesigmim facebook-sivuilla ja se oli heti pakko tilata vaikka vanhojakin essuja kaapista jo löytyi useampia. Olen ehkä turhamainen, mutta essunkin pitää olla tyylikäs ja siinä pitää olla sitä jotain ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti