torstai 13. lokakuuta 2016

Perunarieskat muusin jämästä!

perunarieska voilla


Hetken inspiraatio....
Rakastan perunarieskaa...
Siivoilin tänään jääkaappia ja siellä oli rasiassa eiliseltä jäänyttä perunamuusia. Perunarieskojen teko on niin helppoa, että kukatahansa onnistuu. En halua heittää ruokaa hukkaan, niinpä tämäkin resepti on oiva silloin kun muusia on tullut tehtyä vähän liikaa. Rieskaan tarvitset vain valmista perunamuusia, kananmunan, suolaa ja jauhoja. Ei leipomisen vaivaa ja 20 minuutin päästä sinulla on ihania lämpimiä perunarieskoja. Mikä ihana iltapala vaikka teen kanssa.

Perunarieskat

3-4 dl valmista perunamuusia
1 kananmuna
2-3 dl vehnäjauhoja tai 1 dl ohrajauhoja ja loput vehnäjauhoja
hiukan suolaa


Sekoita kaikki aineet keskenään ja tee massasta hiukan tennispalloa pienempiä pallukoita uunipellille. Painele pallot noin 1/2 cm vahvuisiksi kiekoiksi ja painele niihin haarukalla reikiä. Paista 225 asteessa n. 15min.


jauhopurkki


Rieskat menossa uuniin

Perunarieskat

Perunarieskoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti