maanantai 30. tammikuuta 2017

Terveellinen aamupala



Päätin alkuvuodesta, että kiinnitän huomiota erityisesti ruokarytmiin. Lähden aamuisin helposti töihin pelkän kahvin voimalla ja syön vasta ensimmäisen kerran lounasaikaan. Aamupala ei minulle oikein maistu, paitsi silloin kun saan rauhassa heräillä ja syödä sen rauhallisessa tahdissa. Olen nyt kuitenkin opetellut siihen, että ainakin puuro tulee kahvin lisäksi syötyä aamulla. Suosikikseni on noussut fazerin sadonkorjuu puuro. Siinä on hiutaleiden seassa mukavasti rouskuvia siemeniä ja rakenne on vähän rouheisempi. Tänä aamuna päätin puristaa myös appelsiineista mehun ja syödä vielä ruisleivän kanamunalla ja tomaatilla. Tällä aamupalalla jaksoi hyvin lounaaseen asti. Nyt kun aamupuuro on jo tullut syötyä kuukauden ajan joka aamu, on siitä tullut tapa josta en aio enää tinkiä.










Ehkä olen ottanut askeleen kohti parempaa oloa ja terveelisempää ruokavaliota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti