perjantai 20. tammikuuta 2017

Nopea Kananmunasalaatti vaikka evääksi

kiinankaalisalaatti


Yhtenä iltana, kun kaivattiin jotain iltapalaa mutta kaapissa ei oikein ollut mitään. sain inspiraation tähän helppoon salaattiin, joka on helposti muunneltavissa. Tässä siis helpo ja nopea vinkki iltapalaksi, lounaaksi tai evääksi töihin.


KANANMUNASALAATTI

Kiinankaalia
3 keitettyä kananmunaa
kermaviiliä
tilliä
sitruunanmehua
suolaa
sokeria
dijon sinappia

Lisäksi sopii hyvin tonnikala, savulohi, katkaravut ym.

Keitä kananmunat ja pieni ne haarukalla pieneksi samoin kun teet munavoita. Seikoita kermaviiliin sitruunanmehua, sokeri, sinappi ja suola. Pieni kiinankaali ja tilli. Sekoita kaikki aineet keskenään.








Yksinkertaista, mutta maistuipa hyvältä ja raikkaalta. otin salaattia myös töihin mukaan ja lisäsin sekaan tonnikalaa ja kirsikkatomaatteja. Ihana ja herkullinen lounas! Savulohi sopisi myös loistavasti sekaan.

4 kommenttia:

  1. Voi miten ihana lautanen! Älä vaan kerro kenen ja mistä etten suuntaa taas astiakaupoille :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo astiat on Merituuli vienyt mut ihan mennessään. Ne on suomalaista keramiikkaa. Ja kielloista huolimatta pakko kertoa, Leena Koukian Raakarå astioita. Niissä kaikki ruoka näyttää ja maistuu hyvältä😍

      Poista
  2. Vai Kouhian? Sitten olenkin nähnyt niitä Postresissa Porvoossa. Tykästyin sielläkin :)

    VastaaPoista