Pastakone on uusimpia keittiöväline hankintojani ja siitä päivästä asti, kun se meille tuli on uusia pasta ideoita pyörinyt enemmän ja vähemmän päässä. Marcato Atlas ei ole kyllä tuottanut minulle pettymystä, se on ereittäin helppokäyttöinen ja helppo pitää puhtaana. Käytön jälkeen pyyhit tai harjaat laitteesta vain ylimääräiset jauhot pois, erillistä pesua ei tarvita joka kerta. Tällä kertaa maustoin pastataikinan savupaprika mausteella, näin jälkikäteen sitä olisi voinut olla reilusti enemmänkin. Nyt tein spaghettia ja nopean kastikkeen Wigrenin metwurstista, valkosipulista, tomaatista ja oliiviöljystä, mausteina suola, pippuri ja kuivattu chili ja tuoretta basilikaa. Kaikki aineet vaan paistettiin hiiliteräspannussa nopeasti ja keitetun pastan sekaan. Päälle tuore basilica ja hiukan jotain juustoraastetta, itse käytin parmesania. Parasta spaghettia ikinä, huusi lapseni! Ja olen kyllä samaa mieltä lapseni kanssa, siis nyt puhutaan pelkästä spaghetista ei soosista. Itse tehty spaghetti oli samettisen pehmeää, irtonaista ja maukasta! Kastikekin oli oikein hyvää, mutta ei ylivertaista :) Mietin pastakoneen hankintaa ihan turhan kauan. Jos olisin tiennyt, että pastan tekeminen on näin palkitsevaa ja inspiroivaa, olisin ostanut moisen kapistuksen jo aikaa sitten. Siis jos harkitset laitteen hankintaan täältä saat sen erittäin nopeasti ja vaivattomasti https://paista.fi/marcato-atlas-150-pastakone
SPAGHETTIA JA NOPEA KASTIKE
Itsetehtyä Spaghettia
Oliiviöljyä
Metwurstia
Valkosipulia
Tomaattia
Mustapippuria
Suolaa
Chiliä
Päällä tuoretta basilikaa ja juustoraastetta
Laita pannulle oliiviöljy ja valkosipuli sekä kuivattu chili, lisää metwurstin palat ja pienitty tomaatti, mausta. Sekoita kastike keitetyn pastan sekaan. Tuore spaghetti ei tarvitse kuin parimunuuttia keittämistä!
Ihana oliivipuinen jauholapio http://www.werannas.com/en/brands/kikoi |
Kaivahan kaappisi perukoilta pastakoneesi, jos se on jäänyt sinne toimettomana ja pyöräytä pasta itse!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti