perjantai 7. huhtikuuta 2017

Pannari pelastaa päivän

PannukakkuaPannukakku on nopea herkku. Käytin tähän pannariin pikkutilan jauhoja, luomukananmunia ja luomu kevytmaitoa. Maku oli aivan taivaallinen. Teen tällä samalla reseptillä aina, mutta koskaan se ei ole maistunut näin taivaalliselta kuin nyt. Pakko siis jälleen todeta, että munilla ja jauhoilla on valtava merkitys!!!! Pikkutuottajat siis kunniaan!!!Huippu jauhoista ja kananmunista kannattaa maksaa hiukan enemmän, koska maku on aivan erilainen kuin teollisilla jauhoilla ja tehotuotetuilla kananmunilla tehdyllä pannukakulla. Kaikki syöjät olovat varmoja, että resetini oli jokin uusi ja erilainen.PANNUKAKKU


8 dl luomu kevytmaitoa
2 luomu kananmunaa
75g sulatettua voita
1 1/2 dl sokeria
1 tl leivinjauhoja
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
4 dl pikkutilan vehnäjauhoja


Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna seoksen turvota ainakin puolituntia. Paista pannukakkua 200 asteessa noin 30-35min. Tarjoa mansikkahillon kanssa.
Pannari olisi ihanaa myös tuoreiden marjojen ja vaniljajäätelön kanssa. Pannukakun voi siis tehdä ihan halvoillakin kananmunilla ja jauhoilla, mutta kokeilepa joskus mikä ero on kun raaka-aineita ei ole niin paljon teollisesti käsitelty. Tulet todella yllättymään.

Ihania herkutteluhetkiä pannarin parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti