tiistai 28. maaliskuuta 2017

Igorinkana todellinen "blogiklassikko"




Blogista löytämistäni resepteistä ehdoton suosikki, jota teen säännöllisesti on Peggyn pienen punaisen keittiön Igorinkana. http://www.pienipunainenkeittio.com/2014/01/kanaa-igorin-tapaa.html
Kokeilen monesti blogien reseptejä, mutta harvoin resepteistä tulee kuitenkaan niin suosittuja kuin tästä reseptistä on tullut. Meillä tykätään syödä sitä erityisesti näiden keitettyjen ohrahelmien kanssa, mutta kaveriksi sopii hyvin myös keitetty riisi tai perunamuusi. Tässä hiukan alkuperäisestä reseptistä mukailtu ohje.


IGORINKANAA

400-500g broilerin filepihvejä tai suikaleita
1 iso suippopaprika paloina
1 iso sipuli kuutioituna
2-3 valkosipulin kynttä
50g Mutti tomaattipyrettä 
1/2 rkl sokeria
1 tl suolaa
200g smetanaa
11/2 dl kanalientä
2 venäläistä suolakurkkua kuutioituna



Paista broilerit pannulla ja lisää sekaan paprika ja sipuli kuutiot. Lisää sekaan tomaattipyre, suola, sokeri ja kanaliemi sekä smetana. Lisää juuri ennen uuniin menoa vuuan päälle vielä kuutioidut suolakurkut. paista uunissa 175 asteessa 30 minuuttia. Keitä sillä välin  lisäke ohra.













Jälkiruuaksi teki mieli jotain makeaa... kaakao kermavaahdolla maistuisi hyvältä, kun ulkona tuntuu kylmältä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti