tiistai 7. maaliskuuta 2017

Tulinen Thaisalaatti

Thaimaalainen salaatti


Tulinen Thaimaalainen salaatti on mielettömän hyvää. Siihen ei montaa raaka-ainetta tarvita. Pelkkä ajatuskin tästä saalaatista saa veden herahtamaan kielelle. Salaatissa täytyy mielestäni olla kunnolla potkua. Se on nopea valmistaa ja maistuu parhaalta heti ja tikuilla nautittuna. En tiedä mistä se johtuu, mutta jotkin ruuan maistuvat ehdottomasti tikuilla syötynä paremmalta. Esim. sushi, thaimaalainen salaatti ja nuudelit ovat sellaisia ruokia. Joku korvienväli juttu varmastikin :) Tikuilla tulee syötyä aina pakostakin rauhallisesti ja se on tässä kiireisessä elämässä pelkästään positiivinen juttu. Tästä salaatista tulee niin hyvä olo, ravittu, mutta silti kevyt!THAIMAALAINEN SALAATTI


Valkokaalia
Tuoretta korianteria
Seesamin siemeniä

Kastike:

1/2 dl Öljyä
3 rkl Riisiviinietikkaa
1 rkl Sokeria
Tulinen chili viipaloituna
Valkosipulin kynsi pienittynä(reilunkokoinen)
Tilkka soijaa


Laita kastikkeen aineet kulhoon ja sekoita keskenään. Lisää sekaan juustohöylällä ohueksi viipaloitu kaali. Lisää Seesaminsiemenet ja tuoretta korianteria päälle. Huom! Mitat ovat noin mittoja.


Raakarå

Sopivan suolaista-blogi

Sopivan suolaista-blogi

ThaisalaattiSopivan suolaista-blogi

Sopivan suolaista-blogi


Miten nöin helpolla ja vähillä aineilla voikaan saada näin hyvää???
I like!
Ihanan tulista, hikikarpalot nousi nenänpäähän. Tämän kuuluu mielestäni olla todella tulista, mutta voit toki kokeilla miedommallakin chilillä, jos et välitä niin tulisesta ruuasta.

Mukavaa viikon jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja vielä ihanampi salaatti! Tulee mieleen meidän reissun papaijasalaatti, josta tuli niin suosittu että piti joka päivä saada annos. Papaijaa on vaikea saada - tai se on niin kallistakin jos jostain löytyy, että kaali on varmaan hyvä ja terveellinen vaihtoehto. Nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten mulla on jäänyt tää sun viesti ihan huomaamatta. Papaijaa saa niin harvoin, että käytän usein kaalia, muutoin tämä on ihan papajaisalaatin kaltaista.

      Poista