maanantai 20. maaliskuuta 2017

Täydellinen pastakastike ja itsetehty pasta



Tästä oli pakko tehdä postaus. Tämä pasta todella pelasti ankean maanantain.

Eikun pastataikinan tekoon ja Marcato Atlas käyttöön. Tämä ohje pastakastikkeelle löytyi Soppa 365 sivuilta ja muuntelin sitä hiukan. Tästä tuli kertaheitolla koko perheen lempi pasta. Sopivasti potkua, tomaatin ja sitruunan tuomaa raikkautta sekä smetanan ja kerman pehmeyttä. TÄYDELLISTÄ! Hitain vaihe oli pastanteko, eikä sekään kauan kestänyt.



KATKARAPU-TOMAATTIPASTA

400g Itsetehtyä pastaa/tuorepastaa
200g katkarapuja
250g kirsikkatomaatteja
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 punainen chili
1 rkl oliiviöljyä
1/2 sitruunan mehu
2 dl kermaa
1 purkki Valio smetanaa
1/2 dl tuoretta tilliä
suolaa
mustapippuria
parmesan juustoa

Sulata ja valuta katkaravut. Halkaise tomaatit. Kuori ja leikkaa sipulin sopivan kokoisiksi paloiksi ja pienennä valkosipuli. Poista chilistä siemenet ja pieni pieniksi paloiksi. Kuullota sipuleita ja chiliä oliiviöljyssä pannulla. Lisää tomaatit ja kuullota vielä hetki. Lisää smetana ja kerma. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Lisää ravut kastikkeeseen. Hienonna tilli sekaan ja purista purista mukaan sitruunan mehu. Mausta reilusti suolalla ja pippurilla. Valuta keitetty pasta ja lisää kastikkeen sekaan. Lisää päälle parmesaani suikaleita.










Jos haluat hurmata jonkun pastalla, tällä se onnistuu varmasti. Mielettömän hyvää ja nopea tehdä!
Todellinen hyvänmielen hemmottelu ruoka.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti